Martin Hedvåg, Filip Gustafsson, Linus Strömgren, Sam Dada
Ernad Sadiki
Avb: Billy Svenske, Shahram Moradi, Herman Schmidt, Ludvig Karlsson, Rasmus Bodevind

Bitter förlust i kvällens derby.
Trots ett stort bollinnehav (minst 70-30) kunde inte TIF omsätta spelövertaget utan blev poänglösa i kvällens match.
Det var Torpa som dominerade redan i inledningen och satte tryck på HL21. När man väntade på ett ledningsmål kontrade HL i 11:e minuten och fick till en frispark strax utanför straffområdet. Andreé Balczar fick till en bra träff, där bollen gick in i bortre gaveln. Kanske hade Samuel kunnat tagit bollen men den ändrade riktning när den tog på Murre i muren. Tung start men Torpas spelövertag skulle ge utdelning. Redan i 17:e kom kvitteringen. Martin snurrade upp sin back på högersidan, inspelet blev bra när Ernad mötte bollen vid första stolpen och dunkade upp bollen i nättaket. Några minuter senare blev Ernad frispelad av Martin men avslutet gick mitt på mv. Torpa öste på för mer men HL var samlade och hade mycket folk i defensiven. Åter skulle vi bli hårt straffade när en förlupen boll ledde till straff i 33:e minuten. Anfallet var över Axel och en anfallare krokade ihop. Inget att blåsa för eller möjligtvis frispark för TIF. Till allas förvåning blev det straff, helt fel och en skänk som Albin Åkesson omsatte i mål. Torpa hade ett par fina frisparkslägen men Filip sköt över på den första och Murres skott räddades på andra chansen. Spelmässigt stort övertag för Torpa men det stod 1-2 på tavlan.
Torpa försökte ändra matchbilden genom att göra tre byten inför andra. Ut gick Sam, Filip och Ernad. In kom Rasmus, Herman och Shahram. Hemmalaget gick för en kvittering och ökade trycket mot HL:s mål. Bodevind hade ett bra skott i 50:e men mv kunde rädda. Linus hade två fina skottlägen i 61:a respektive 65:e minuten, men bollen ville inte in. HL hade parkerat bussen och hade knappt ett anfall, man stannade kvar med 8-9 man för att försvara. Torpa körde fast gång på gång och kom sällen igenom ett kompakt försvar. Bra chans hade Herman i 83:e minuten men skottet smet strax utanför. Tiden rann ifrån oss och trots lite övertid kunde vi inte få in bollen. När domaren blåste av kunde HL jubla medan TIF deppade över den oväntade förlusten. Ibland hjälper inte spelövertag och när vi är tama framför mål är förlusten ett faktum. Vi borde vunnit men HL krigade ner oss. Man är säkert nöjda med en väl taktiskt genom förd match men vi är inte tillräckligt bra och skapar alldeles för få heta chanser. Vi kan skylla på en feldömd straff men denna kväll spelar vi inte som ett topplag. Spelade stundtals hyfsat och tog oss fram till sista ¼ delen, men där tog det tvärstopp. Det blev för plottrigt och alldeles för få skott från distans. Fredrik Sedin fick pris som bästa hemmaspelare men annars sparar vi med berömmen tills nästa match när vi ställs mot Lidhult på tisdag. Det är bara att bryta ihop och komma igen!